Page tree

Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...


Date15-Jan-20



LocationSan Diego, CA



VenueMarina Village: Catalina Room, 1930 Quivira Way, San Diego, CA 92109




Contact: Star: 608/416-0523 and/or Liz: 607-793-4062


DatesTimeTopicsModeratorsDurationPresentation (PDF)

8.00 AM Opening remarks & house keeping information15 mins


Module 3 Session: HPTG update, user feedback, and requirements



8.15 AMHTPG 2020 update 30 mins

8.45 AMUser feedback for HTPG & path forward (15 mins each)
 IRRI - Mayee
 ICRISAT - Rajeev Gupta
 CIMMYT - Mike or Susanne                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Susanne Dreisigacker / OLSEN, Michael Scott , CIMMYT


@ Mayee Reveche (IRRI)


@Rajeev Gupta, ICRISAT

60 mins

CIMMYT HTPG presentation - PAG2020.pdf

HTPG presentation_FINAL_IIRRI_ PAG2020.pdf

ICRISAT-RajeevG-EIB3-5-PAG2020.pdf


9:45 AMBreak
25 mins

10:10 AMEiB Module 3 2020 strategy + Mid density platfrom update20 mins

10:30 AMUser feedback session
 Rice pilot use case-Damien- 20 mins
 Potato pilot use case-Hannele- 20 mins

@Damien Platten from IRRI

Lindqvist-Kreuze, Hannele (CIP) from CIP

40 mins

11:10 AMSample submission and data reporting requirements (Presentation + Q&A)
 - Intertek to present order form and reporting template- Milcah (15 mins)
 - Open forum on system integration

Milcah Kigoni, InterTek

50 mins

12:00 PMLunch
60 mins

13:00-15:00Module 5 Session: Showcase Module 3/Module 5 activities integration and marker tools120 mins

13:00Overview GOBii marker portal tools and integration

Liz Jones from GOBii

15 minsLiz Jones GOBII intro ed.pdf

13:15Data QC, GOBii-KDC end-to-end demo15 minsPag_dartviewSlides.pdf

13:30GOBiit-FJ batch analysis end-to-end demo15 mins

13:45GOBii-Galaxy end-to-end demo with wheat GS use case

Umesh Rosyara from CIMMYT

15 minsGalaxy GS demo Umesh Rosyara

14:00GS analysis ISMU demo (GOBii, BMS)

Abhishek Rathore from ICRISAT

15 mins

14:15Enterprise Breeding System Update15 mins

14:30Chickpea genomic selection use case

Manish Roorkiwal from ICRISAT

15 mins

14:45Sorghum genomic selection use case

Hima Bindu Kudapa from ICRISAT

15 minsHima- Sorghum GS _15 Jan 2020.pdf

15:00Break
25 mins

15:30-17:00Breakout on requirements and future module 3/5 activities (Walking gallery group activities, flip charts, and groups rotating every 20 mins)90 mins

15:30Group 1: Decision Support Tools Requirements



Group 2: Sampling, Genotyping Technologies, Services, Logistics Requirements



Group 3: Adoption and Engagement Planning

Jean-Luc Jannink from USDA/Cornell




16:30Report back30 mins

17:00Adjourn

Liz Jones from GOBii




17:10Uber back to Hotel Circle


...